Usmin Fysioterapiapalvelu Oy

Nousutukitanko

Tarvitsetko tukea esimerkiksi suihkussa, sängystä tai nojatuoliltasi noustessa? Gripo nousutukitanko on helppokäyttöinen ratkaisu; pylvään asentaminen ei vaadi mitään erikoistaitoja, eikä sen kiinnittäminen vaadi reikiä seinään tai muitakaan pysyviä rakenteita. Minuuteissa asennettava teleskooppinen tanko painaa vain viitisen kiloa, ja sen siirtäminen paikasta toiseen tarpeen vaatiessa on helppoa, mutta se kestää luotettavasti jopa sata kiloa vaakasuoraa vetoa - eli soveltuu aina 150 kiloisten henkilöiden käyttöön.

Hyviä syitä käyttää Hepron Gripo nousutukitankoa:

- Turvaa elämään: Nousutukitanko helpottaa iäkkäämmän tai esimerkiksi leikkauksen jälkeen vaikealiikkeisen elämää, ja tuo turvaa kaatumisherkkiin tilanteisiin, kuten suihkuun.

- Luotettava käytössä: Siirrettävyydestään huolimatta nousutukitanko on täysin stabiili, ja kestää jopa sadan kilon vaakavetoa!

- Helppokäyttöinen: Tanko on helppo siirtää tarpeen mukaan paikasta toiseen, onpa kyse sitten tangon siirtämisestä tuolin toiselle puolelle, tai kokonaan toiseen huoneeseen.

- Ei reikiä kattoon, eikä työkalujen tarvetta: Tukitanko ei vahingoita millään tavalla lattiaa tai kattoa mille se asennetaan, eikä mitään työkaluja tarvita. Tukitangon asentaminen esimerkiksi vessaan nousutueksi ei tarvitse kerrostalossakaan isännöitsijän lupaa!

- Laaja lisävarustevalikoima: Tankoon on saatavissa mm. erilaisia kahvoja, istuin ja kaiteita.

- Monikäyttöinen: Sama tanko palvelee niin vessassa kuin sängynkin vieressäkin; voipa tankoa käyttää vaikka apuna venytyksiin tai tasapainoharjoituksiinkin!

Hepron Gripo nousutukitanko käytössä (video)

Tekniset tiedot:

Materiaalit: Alumiini ja muovi.
Max/min huonekorkeus: 210 – 300 cm.
Maksimikuormitus: 100 kg vaakasuoraan tukitangon keskikohdalta.
Käyttäjän maksimipaino: 150kg.
Tuotteen paino: 4,7 kg.

Hinta: 602,00 € (485,48 € alv 0 %)

Nousutukitangon asennuspaikan katon on kestettävä 100 kg pistekuormitusta, minkä useimmat sisäkatot kestävätkin.