Usmin Fysioterapiapalvelu Oy

Ortomalli tukipohjalliset

Hinta (alv 0%) 3528 €.

Linkki verkkokauppaan

ORTOMALLI -TUKIPOHJALLISET

OrtoMalli on kotimainen tukipohjallinen, jota ei muokata väärin muotoutuneeseen jalkapohjaan vaan jolla jalka sopeutetaan takaisin optimaaliseen asentoon. Pohjallisen ominaisuuksissa tärkeintä on saavuttaa luuston oikea asento, jolloin lihakset toimivat oikeassa liikeketjussa rasittumatta liikaa. OrtoMalli-muotopohjalliset on suunniteltu geneettisen, oikeanlaisen fysiologisen luuanatomian (luuston asennon) mukaiseksi. Tavoitteena on saavuttaa ja ylläpitää fysiologisesti optimaalinen jalkaterän, nilkan,polvien sekä selän asento ja tasapaino.

OrtoMalli-muotopohjaisilla saavutetaan hyvä asento jalkaterästä saakka. Näin aikaansaadaan hyvin nopeasti oikeanlainen liikeketju polvien kautta lantion seudulle ja koko selkään. Selän hoitamisen tärkeimpiä osa-alueita on tutkia jalan koko asento sekä sen vaikutus liikeketjuun, vaadi sitä terapeutiltasi. Muotopohjallisen jokainen koko on tarkkaan mitoitettu. Jalkojen asentovirheet yleistyvät ja aiheuttavat yhä enemmän ongelmia ennen kaikkea myöhemmin, ihmisen ikäännyttyä.

OrtoMalli-pohjallisen avulla aikaansaadaan hyvin nopeasti oikeanlainen liikeketju polvien kautta lantion seudulle ja koko selkään. OrtoMalli-muotopohjallisia on hyvä käyttää mm. seuraavissa tapauksissa: nilkoissa, polvissa tai lonkissa on pitkäaikaista kipua alaselän alueella on ollut pitkään väsymystä ja kivuntunnetta et voi seisoa pitkään nojaamatta toiseen jalkaan, tai jalkaterä on voimakaskaarinen vanhemmillasi on ryhtivirhe tai nivelkulumia jaloissa mikäli selän hoidosta ei ole ollut hyötyä sinulle on toistuvasti diagnosoitu limapussin tulehduksia (bursiitti)

POHJALLISEN ENSISIJAISENA TEHTÄVÄNÄ ON EHKÄISTÄ ENNALTA NÄITÄ OIREITA

Hanki noin 3-5mm suurempi pohjallinen kuin jalkateräsi mitta on.