Usmin Fysioterapiapalvelu Oy

Tunturin

Meiltä saat Tunturin laadukkaat crosstrainerit, juoksumatot, kuntopyörät, rekumbentit sekä soutulaitteet. Osa Tunturin tuotteista on verkkokaupassamme, muut löydät tuoreimmista esitteistämme, ja voit tilata ne puhelimitse tai sähköpostitse.

Tunturi verkkokaupassamme

Tunturin kuntoiluvälineet

Crosstrainerit ovat erittäin monipuolisia kuntoilulaitteita, sillä niissä yhdistyy kävelyliike ylävartalon harjoittamiseen. Crosstrainereille on tunnusomaista että niillä voi harjoittaa useita lihasryhmiä sekä ylä- että alavartalossa yhdessä ainoassa liikkeessä. Luonnollinen, elliptinen liike harjoittaa lihaksia kaikilla rasitustasoilla, niveliä kuormittamatta

Käveleminen, juokseminen ja hölkkääminen ovat kaikkein luonnollisinta liikuntaa. Juoksumatolla voit tehdä tätä kaikkea, oman kuntosi ja tavoitteitesi mukaan.Juoksumatot ovat erittäin tehokkaita välineitä kalorinkulutukseen ja kunnon kohentamiseen, ja lisäksi harjoittelu vahvistaa jalka- ja selkälihaksia.

Kuntopyörät tarjoavat helpon, nivelystävällisen ja tehokkaan kuntoilumuodon. Tunturin valikoimista löytyy monipuolisesti niin kuntopyöriä kuin pyöräergometrejakin; olit sitten vaativa käyttäjä tai vasta aloitteleva kuntoilija, meiltä löytyy sopiva laite. Kuntopyöräillessä on helppo nostaa syke halutulle tasolle, ja kehittää mm. verenkiertoa ja hapenottokykyä sekä kuluttaa kaloreita - ja toki vaikuttaa suuriin jalkalihaksiin, reisiin ja pohkeisiin sekä takapuoleen.

Tunturin rekumbentti-ergometrit mahdollistavat tehokkaan ja miellyttävän harjoittelun. Tunturin rekumbunentteihin on helppo nousta, sillä niissä on avoin runko. Loistava valinta esimerkiksi varttuneempien kuntoilulaitteeksi, sillä rekumbentti on turvallinen, nivelystävällinen ja jokaisen tasolle sopiva.

Soutu on monipuolista liikuntaa, jossa kaikki suuret lihasryhmät ovat mukana harjoittelussa. Syke nousee nopeasti halutulle tasolle ja kaloreita palaa. Soutuharjoittelu parantaa hapenottokykyä ja vahvistaa mm. niska- ja hartiaseudun lihaksia. Luonnolliset ja pehmeät liikeradat säästävät niveliä, joten tehokkuudestaan huolimatta harjoittelu on turvallista. Tunturin valikoimassa on myös soutulaite-ergometri vaativammalle kuntoilijalle

Tunturi verkkokaupassamme