Usmin Fysioterapiapalvelu Oy

Ammattilaisille ja yksityisille

Pitkän kokemuksen perheyritys

Usmin Fysioterapiapalvelu Oy myy ja maahantuo markkinoiden parhaita fysioterapialaitteita ja tarvikkeita. Tuotteista vastaa Ismo Pehkonen, kuntohoitaja vuosimallia 1982 ja fysioterapeutti vuodesta 1987.

Palvelemme ja koulutamme

Alkuperäinen ajatus palvelusta ja koulutuksesta fysioterapian tuotteiden myymisen kanssa erottamattomana kokonaisuutena on säilynyt. Koulutamme mielellämme asiakkaitamme henkilökohtaisesti laitteiden tehokkaaseen käyttöön. Palvelemme asiantuntevasti niin yksityishenkilöitä, jotka haluavat kohentaa terveyttään ja hyvinvointiaan esim. kivunhoidon, urheilun tai työergonomian keinoilla, kuin myös terveydenhuollon ammattilaisia.

Elektrofysioterapian asiantuntijayritys

Elektrofysioterapia on niitä taidonaloja, joissa teoreettinen ymmärrys sähköstä ja ihmiskehon toiminnasta yhdistyy luovaksi soveltamiseksi. Sähköhoitolaitteiden käyttäminen itsessään on yksinkertaista, eikä vaadi kuin ohjelman käyttämistä. Ihmisten yksilöllisyyden takia paras hoito-ohjelma ei ole kaikille sama. Niinpä vaatiikin itsensä tai asiakkaansa rehellistä ja tarkkaa kuuntelua, jotta vihjeiden perusteella osaa soveltaa hoito-ohjelmaa. Elektrofysioterapia on jo pitkään ollut vahvuusalueemme, ja Cefarin TNS- ja NMES- laitteet ovatkin olleet tärkeimpiä tuotteitamme jo 15 vuotta. Tutustu tuotteisiimme, kysy neuvoa puhelimella tai sähköpostitse, ja tilaa suoraan verkkokaupasta ilman toimitus- tai käsittelykuluja!